Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Vištų blauzdelės

Vištų blauzdelės
Vištų blauzdelėse, kaip ir visoje vištienoje, yra daug naudingų medžiagų, jos ypač pasižymi polinesočiųjų riebalų rūgščių gausa. Yra aibė vištienos blauzdelių gaminimo receptų – nuo paprasčiausio virimo sultinyje, iki egzotiškų Rytų virtuvės receptų. Vištų blauzdeles galima virti, troškinti, troškinti su ryžiais ir džiovintais vaisiais, kepti orkaitėje, kepti tešloje, kepti įvyniotas į kepimo plėvelę savo sultyse, jas įdaryti ir t.t. Galima netgi virti garuose – dietinės virtuvės mėgėjams. Gaminant troškinį, reikėtų pirma blauzdeles trumpai apkepinti iš abiejų pusių, kad susidarytų apskrudusi plutelė – ji padės išsilaikyti vištos maistingosioms medžiagoms ir aromatui. Pamarinuotas vištų blauzdeles galima kepti ant iešmo arba grilyje.
Receptai su vištų blauzdelėmis >>