Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Konkursas "Šventinės vaišės"
Dėmesio! Konkursas jau baigėsi. Nugalėtojų sąrašą rasite čia
  • Konkursas "Šventinės vaišės"

    Mielosios,

    jau visai greitai sulauksime nuostabiausių metų švenčių - šv. Kūčių, šv. Kalėdų bei Naujųjų metų. Kaip džiugu, kad vėl galėsime lepinti dovanomis aplinkinius, daryti gerus darbus ir nušviesti blankią kasdienybę.

    Nei viena šventė neapsieina be gardumynais nukloto stalo, todėl žiemos švenčių proga Gaspadine.lt kveičia savo lankytojus dalyvauti puikiame konkurse ir laimėti šaunių prizų!

    Pagrindinė konkurso sąlyga labai paprasta - patiekalas, kurio receptą pasiūlysite, turi būti tinkamas šv. Kūčių, šv. Kalėdų arba Naujųjų metų šventės vaišėms.

    4 savaites vykstantis konkursas bus gausus prizais! Kiekvieną savaitę Gaspadine.lt redakcijos nuomone (atsižvelgiant į Like (Patinka) mygtuko paspaudimų bei komentarų skaičių) bus renkamas geriausias per tą savaitę atsiųstas receptas, o jo autorius (-ė) bus apdovanotas (-a):

    • 2013.12.09-15 bei 2013.12.16-22 laikotarpiais - puikia virtuvine pirštine;

    • 2013.12.23-29 laikotarpiu Astos Žvikevičienės receptų knyga "Vegetariški patiekalai";

    • 2013.12.30-2014.01.06 laikotarpiu Steven Raichlen receptų bei kulinarinių patarimų knyga "Barbekiu. Mėsos, žuvies, daržovių patiekalai, desertai".

    Pasibaigus konkursui daugiausia konkurso sąlygas atitinkančių receptų atsiuntusiam dalyviui (-ei) atiteks 28 cm skersmens grilinė keptuvė, o antrajam pagal atsiųstų receptų skaičių dalyviui - konditerinis švirkštas.

  • Virtuvinė pirštinė

    Astos Žvikevičienės receptų knyga "Vegetariški patiekalai"

    Steven Raichlen receptų bei kulinarinių patarimų knyga "Barbekiu. Mėsos, žuvies, daržovių patiekalai, desertai"

    28 cm skersmens grilinė keptuvė

    Konditerinis švirkštas

  • 1. Receptus konkursui galite siųsti konkurso laikotarpiu nuo gruodžio 9 iki sausio 6 dienos imtinai, naudodami šią formą.

    2. Konkursas vyksta 4 etapais po vieną savaitę - 2013.12.09-15, 2013.12.16-22, 2013.12.23-29, 2013.12.30-2014.01.06. Po kiekvienos konkurso savaitės bei pasibaigus konkursui bus paskelbiami laimėtojai ir su jais susisiekta asmeniškai el.paštu;

    3. Kiekvieno konkurso etapo geriausio tuo laikotarpiu atsiųsto recepto autorius (-ė) bus apdovanotas (-a):

    • 2013.12.09-15 bei 2013.12.16-22 laikotarpiais - puikia virtuvine pirštine;

    • 2013.12.23-29 laikotarpiu Astos Žvikevičienės receptų knyga "Vegetariški patiekalai";

    • 2013.12.30-2014.01.06 laikotarpiu Steven Raichlen receptų bei kulinarinių patarimų knyga "Barbekiu. Mėsos, žuvies, daržovių patiekalai, desertai".

    Pasibaigus konkursui daugiausia konkurso sąlygas atitinkančių receptų atsiuntusiam dalyviui (-ei) atiteks 28 cm skersmens grilinė keptuvė, o antrajam pagal atsiųstų receptų skaičių dalyviui - konditerinis švirkštas.

    4. Konkursui bus patvirtinti tik konkurso laikotarpiu atsiųsti šv. Kūčių, šv. Kalėdų arba Naujųjų metų vaišių stalui tinkamų patiekalų receptai.

    5. Konkurse dalyvauja receptai, atsiųsti su viena ar daugiau nuotraukų.

    6. Vienas dalyvis gali teikti neribotą skaičių receptų.

    7. Siųsdami mums receptą, visada nurodykite savo el. pašto adresą.

    8. Pasikartojantys receptai ir receptai, teikti kitiems konkursams www.Gaspadine.lt puslapyje, šiame konkurse nedalyvauja.

    9. Draudžiama imti receptus ir jų nuotraukas iš kitų interneto receptų tinklalapių, jeigu esate ne jų autorius. Už tai busite diskvalifikuoti. Pastebėję tokius receptus, prašome pranešti elektroniniu paštu - [email protected]

    10. Konkurse dalyvauja tik logiški, lietuviškomis raidėmis parašyti receptai.

    11. Jei prizas neatsiimamas per 30 dienų nuo laimėtojų paskelbimo datos, jis perleidžiamas kitam konkurso dalyviui, kuris pagal balsų sumą užėmė antrą vietą. Šiam neatsiėmus/atsisakius prizo per tris darbo dienas, jis perleidžiamas atitinkamai žemesnę vietą užėmusiam konkurso dalyviui ir t.t.

    12. Prizai į pinigus nėra keičiami.

  • Papildyta 2013 12 16:

    Pirmasis konkurso “Šventinės vaišės” etapas baigėsi!

    Gaspadine.lt redakcijos nuomone geriausiu receptu išrinktas p. Jelenos sumuštinukų su silke receptas.

    Sveikiname laimėtoją! Jai atitenka puiki virtuvinė pirštinė. Su laimėtoja susisieksime asmeniškai, o likusius dalyvius kviečiame nenusiminti ir dalyvauti kituose konkurso etapuose!

     

    Papildyta 2013 12 23:

    Antrasis konkurso “Šventinės vaišės” etapas baigėsi!

    Gaspadine.lt redakcijos nuomone geriausiu receptu išrinktas p. Jelenos troškintos jūros lydekos su svogūnais ir morkomis receptas.

    Sveikiname laimėtoją! Jai atitenka puiki virtuvinė pirštinė. Su laimėtoja susisieksime asmeniškai, o likusius dalyvius kviečiame nenusiminti ir dalyvauti kituose konkurso etapuose!

     

    Papildyta 2013 12 30:

    Trečiasis konkurso “Šventinės vaišės” etapas baigėsi!

    Gaspadine.lt redakcijos nuomone geriausiu receptu išrinktas p. Irenos Kalėdinio namelio receptas.

    Sveikiname laimėtoją! Jai atitenka Astos Žvikevičienės receptų knyga "Vegetariški patiekalai". Su laimėtoja susisieksime asmeniškai, o likusius dalyvius kviečiame nenusiminti ir dalyvauti kituose konkurso etapuose!

     

    Papildyta 2014 01 07:

    Ketvirtasis konkurso “Šventinės vaišės” etapas baigėsi!

    Gaspadine.lt redakcijos nuomone geriausiu receptu išrinktas p. Svetlanos šventinio jautienos steiko su baziliko padažu ir grūdėta varške receptas.

    Sveikiname laimėtoją! Jai atitenka Steven Raichlen receptų bei kulinarinių patarimų knyga "Barbekiu. Mėsos, žuvies, daržovių patiekalai, desertai". Su laimėtoja susisieksime asmeniškai.

     

    KONKURSAS BAIGTAS

    Pagrindinis konkurso prizas grilinė keptuvė atitenka p. Ritai, atsiuntusiai daugiausia konkurso sąlygas atitinkančių receptų. Antraji pagal atsiųstų receptų skaičių liko p. Kristina. Jai atitenka konditerinis švirkštas. Su laimėtojomis susisieksime asmeniškai, o likusius dalyvius kviečiame nenusiminti ir laukti kitų mūsų konkursų, kurių ateityje dar bus tikrai daug.

Konkursui atsiųsti receptai (108)