
Pomidorų padaže troškinti kiaulienos kukuliai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
620 gramų | malta kiauliena |
100 gramų | apvaliagrūdžiai ryžiai |
1 vienetas | kiaušinis |
1 valgomasis šaukštas | grietinės (10 proc.) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pastos |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
2 žiupsneliai | džiovinti raudonėliai |
2 žiupsneliai | malti juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | druskos |
1 lapas | lauro lapas |
300 | vandens |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Virti ryžius, kol bus beveik minkšti, nukošti ir atvėsinti.
2.
Gerai išminkyti mėsą su kiaušiniu bei prieskoniais, įmaišyti atvėsusius ryžius ir suformuoti nedidelius kukulius.
3.
Įpilti į puodą vandens tiek, kad gerai apsemtų kukulius ir juos pavirti apie 5-6min.
4.
Sausoje keptuvėje maišant paskrudinti miltus, kol jie pagels ir pasklis malonus riešutų kvapas. Įdėti grietinės, pomidorų pastos ir gerai išmaišyti su nuo kukulių virimo likusiu vandeniu.
5.
Supilti padažą į puodą su kukuliais ir patroškinti 15 minučių.
Pomidorų padaže troškinti kiaulienos kukuliai
Dorianas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
- Malta kiauliena, 620 gramų
- Apvaliagrūdžiai ryžiai, 100 gramų
- Kiaušinis, 1 vienetas
- Grietinė, 10 proc., 1 valgomasis šaukštas
- Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
- Miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Džiovinti raudonėliai, 2 žiupsneliai
- Malti juodieji pipirai, 2 žiupsneliai
- Druska, 2 žiupsneliai
- Lauro lapas, 1 lapas
- Vanduo, 300
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Virti ryžius, kol bus beveik minkšti, nukošti ir atvėsinti.
Gerai išminkyti mėsą su kiaušiniu bei prieskoniais, įmaišyti atvėsusius ryžius ir suformuoti nedidelius kukulius.
Įpilti į puodą vandens tiek, kad gerai apsemtų kukulius ir juos pavirti apie 5-6min.
Sausoje keptuvėje maišant paskrudinti miltus, kol jie pagels ir pasklis malonus riešutų kvapas. Įdėti grietinės, pomidorų pastos ir gerai išmaišyti su nuo kukulių virimo likusiu vandeniu.
Supilti padažą į puodą su kukuliais ir patroškinti 15 minučių.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai