Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Abrikosinis pyragas "Viktorija"
AUTORIUS:
Viktorija
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
50 gramų šokoladas (baltas, smulkiai tarkuotas)
50 gramų šokoladas (juodas)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto (minkštas)
75 gramai cukraus
150 gramų uogienės (abrikosų)
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
3 valgomieji šaukštai kokosų ((drožlės))
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sutarkuokite baltąjį šokoladą kuo smulkiau.
2.
Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių,o baltymus padėkite į šaldytuvą.
3.
Sumaišykite suminkštintą sviestą, cukrų ir kiaušinių trynius. Palaipsniui baltąjį šokoladą,, supilkite miltus su kepimo milteliais, vanilinį cukrų, kokoso drožles (palikite kokoso drožlių papuošimui).
4.
Gerai išplakite kiaušinių baltymus ir atsargiai įmaišykite juos į tešlą.
5.
Kepimo formą tolygiai išklokite kepimo popieriumi, sudėkite tešlą ir kepkite 180°C temp. orkaitėje 15 - 20 min. Atvėsusį pyragą padalinkite į dvi dalis ir pertepkite abrikosų uogiene. Viršų apliekite tirpintu juodu šokoladu (naudokite konditerinį švirkštą) ir apibarstykite kokoso drožlėmis.

Abrikosinis pyragas "Viktorija"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sutarkuokite baltąjį šokoladą kuo smulkiau.

  2. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių,o baltymus padėkite į šaldytuvą.

  3. Sumaišykite suminkštintą sviestą, cukrų ir kiaušinių trynius. Palaipsniui baltąjį šokoladą,, supilkite miltus su kepimo milteliais, vanilinį cukrų, kokoso drožles (palikite kokoso drožlių papuošimui).

  4. Gerai išplakite kiaušinių baltymus ir atsargiai įmaišykite juos į tešlą.

  5. Kepimo formą tolygiai išklokite kepimo popieriumi, sudėkite tešlą ir kepkite 180°C temp. orkaitėje 15 - 20 min. Atvėsusį pyragą padalinkite į dvi dalis ir pertepkite abrikosų uogiene. Viršų apliekite tirpintu juodu šokoladu (naudokite konditerinį švirkštą) ir apibarstykite kokoso drožlėmis.

Receptą atsiuntė Viktorija

Komentarai (1)


  • nesvarbu 2015-03-14 17:59

    o tai kur miltu kiekis??


Daugiau receptų