Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Abrikosinis varškės apkepas - pyragas
AUTORIUS:
Vida
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
450 gramų varškės
4 valgomieji šaukštai cukraus
0.5 stiklinės pieno
2 vienetai kiaušinių
70 gramų sviesto
3 valgomieji šaukštai miltai
10 vienetų abrikosų (konservuoti)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Varškę sutrinti su cukrumi, supilti pieną, tirpintą sviestą, įmušti kiaušinius ir išmaišyti. Tada suberti kepimo miltelius su miltais ir vėl išmaišyti. Į riebalais pateptą skardą sudėti pusė apkepo tešlos, tada dėti abrikosų puseles ir likusią tešlą. Pyragą kepti 40 - 50 minučių 180°C temperatūros orkaitėje. Pyragą palikti atvėsti 15 minučių, o tada išversti iš kepimo formos.

Abrikosinis varškės apkepas - pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Varškę sutrinti su cukrumi, supilti pieną, tirpintą sviestą, įmušti kiaušinius ir išmaišyti. Tada suberti kepimo miltelius su miltais ir vėl išmaišyti. Į riebalais pateptą skardą sudėti pusė apkepo tešlos, tada dėti abrikosų puseles ir likusią tešlą. Pyragą kepti 40 - 50 minučių 180°C temperatūros orkaitėje. Pyragą palikti atvėsti 15 minučių, o tada išversti iš kepimo formos.

Receptą atsiuntė Vida

Komentarai (1)


  • Rasa Egeler 2015-10-14 19:39

    labai labai skanus,kepsim tikrai dar ne karta


Daugiau receptų