Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Agnės ir Giedrės pyragas
AUTORIUS:
Agiukas
INGREDIENTAI:
šiek tiek aguonų
1 arbatinis šaukštelis cinamono
0.5 stiklinės cukraus
2 valgomieji šaukštai medaus
4 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
0.5 stiklinės aliejaus
2 valgomieji šaukštai sviesto
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Sviestą išlydyti, leisti atvėsti, sumaišyti su aliejumi ir atsargiai įmaišyti į kiaušinių plakinį. Po truputį maišant supilti miltus. Į paruoštą masę įmaišyti medų, kepimo miltelius, cinamoną, vanilinį cukrų ir aguonas.
Paruoštą masę supilti į sviestu išteptą skardą ir kepti 180C.

Skanaus. :)

Agnės ir Giedrės pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius išplakti su cukrumi. Sviestą išlydyti, leisti atvėsti, sumaišyti su aliejumi ir atsargiai įmaišyti į kiaušinių plakinį. Po truputį maišant supilti miltus. Į paruoštą masę įmaišyti medų, kepimo miltelius, cinamoną, vanilinį cukrų ir aguonas.
Paruoštą masę supilti į sviestu išteptą skardą ir kepti 180C.

Skanaus. :)

Receptą atsiuntė Agiukas

Komentarai (17)


  • uijjujj 2016-04-21 17:33

    kjikukuhnuinuhuiiuijujijuuijjijuhhuhuhiujuy


  • Agiukas 2011-11-27 16:33

    Taip, apie 30-40min kept reik. :-)


  • ewelina 2011-11-04 14:07

    :super: :super: :super: :super: :super: :super:


  • leja 2011-11-02 16:39

    :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:


  • Goda 2011-10-09 12:19

    o kiek laiko kepti apie 40min gal????: )


  • silva scegauskaite 2011-10-08 16:49

    sudomino bandysiu issikepti skaniai atrodo :-D


  • D 2011-09-19 17:01

    Nu skaniai atrodo... :mmm: :bravo:


  • inga 2011-09-06 21:23

    o kiek laiko kept?


  • Paulina 2011-09-03 22:26

    Nerealus pyragas! Mes dar ji biski patobulinom: I pyraga idejom salvotu saldainiuku. Kai iskepe ant torto uzliejom siektiek saldaus sutirstinto pieno ir dar uzdejom braskiu. Super :super: :super: :super:


  • Gierė 2011-08-15 19:21

    Skanus :p :super: :myliu:


Daugiau receptų