Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Agnės saldainiukai
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
šiek tiek kakavos
šiek tiek džiūvesėlių
šiek tiek sviesto
šiek tiek kokosų (drožlės)
šiek tiek vandens
šiek tiek cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pirmiausia supilame džiūvėsėlius, jų pilame pusė pakelio, dedame kakavą pusė normalaus dydžio puodelio,sviestą ištirpiname apie pusė pakelio ar mažiau, priklauso ar norite saldainiukų riebesnių ar švelnesnio skonio. Pilame vandenį tik tuo atveju jei norite ne tokių riebių saldainių jis užgoš sviesto riebumą. Bet kažkiek svieto reiktų dėti norint kad saldainiai taptų gardesni.Dėkite cukrų pagal skonį, vis įpildami paragaukite tešlą ar ji jau tinkama dėti kitus ingredientus. P.s jei sviesto nemėgstate pilkite tik vandenį, ir maišydami ranką žiūrėkite kiek jo dar pilti reikės.
2.
Formuojame iš gautos masės rutuliukus (masė turi gerai sulipti į rutuliukus ir neišsiskirti) gautus rutuliukus voliojame kokoso drožlėse (jei neturite kokoso drožlių voliokite džiūvėsėliuose)sudėjus ant padėklo dėti į šaldytuvą ir palaikyti apie 10min kol truputėlį sustings (tik per ilgai neužlaikykite, žiūrėkite kad būtų galima įkasti:D)
p.s Visų ingredientų kiekis priklauso nuo to kokiai žmonių grupei gaminate, jei gaminate mažai grupei visko dėkite mažiau, o jei didesnei grupei žmonių gaminate dėkite visko daugiau:)
Sėkmės gaminančioms:))

Agnės saldainiukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 15
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pirmiausia supilame džiūvėsėlius, jų pilame pusė pakelio, dedame kakavą pusė normalaus dydžio puodelio,sviestą ištirpiname apie pusė pakelio ar mažiau, priklauso ar norite saldainiukų riebesnių ar švelnesnio skonio. Pilame vandenį tik tuo atveju jei norite ne tokių riebių saldainių jis užgoš sviesto riebumą. Bet kažkiek svieto reiktų dėti norint kad saldainiai taptų gardesni.Dėkite cukrų pagal skonį, vis įpildami paragaukite tešlą ar ji jau tinkama dėti kitus ingredientus. P.s jei sviesto nemėgstate pilkite tik vandenį, ir maišydami ranką žiūrėkite kiek jo dar pilti reikės.

  2. Formuojame iš gautos masės rutuliukus (masė turi gerai sulipti į rutuliukus ir neišsiskirti) gautus rutuliukus voliojame kokoso drožlėse (jei neturite kokoso drožlių voliokite džiūvėsėliuose)sudėjus ant padėklo dėti į šaldytuvą ir palaikyti apie 10min kol truputėlį sustings (tik per ilgai neužlaikykite, žiūrėkite kad būtų galima įkasti:D)
    p.s Visų ingredientų kiekis priklauso nuo to kokiai žmonių grupei gaminate, jei gaminate mažai grupei visko dėkite mažiau, o jei didesnei grupei žmonių gaminate dėkite visko daugiau:)
    Sėkmės gaminančioms:))

Receptą atsiuntė Agnė
Gairės: Išmaišyti, Desertai

Komentarai (2)


  • Goda 2018-02-17 22:35

    Labai skanu


  • erika 2016-01-07 10:02

    Skanu☺


Daugiau receptų