Viską sudedame į vieną dubenį ir gerai išmaišome.
Gautą masę supilame į riebalais pateptą kepimo skardą.
Kepame apie 20-30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.

Agnės varškės apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | cukraus |
2 vienetai | kiaušinių |
1 stiklinė | pieno |
5 valgomieji šaukštai | manų kruopų |
400 gramų | varškės |
šiek tiek | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Agnės varškės apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 1 stiklinė
- Manų kruopos, 5 valgomieji šaukštai
- Varškė, 400 gramų
- Druska
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Viską sudedame į vieną dubenį ir gerai išmaišome.
Gautą masę supilame į riebalais pateptą kepimo skardą.
Kepame apie 20-30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (257)
Manus piene mirkau kokia val. Kiaušinius mikseriu gerai isplaku,, būna daug puresnis
Nuolat kepu pagal šį receptą, tik varškė naminė. Nu žinokit skirtumas kaip diena ir naktis. Pirštus apsilaižysit. Būtinai pamėginkite su namine varške. Tobulai!!!
o tai kokio dydzio stikline ir varskes pakeliai?
kept einu nes jau labai noriu paragaut
manus brinkinti?
Lbbbb....skanu :-)
kaip matau, su komentarais persistengta :D
LABAI SKANU DABAR JAU KEPU :myliu:
Pabandysiu šį receptuka tikiuosi gausis :) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :soku: :jee: 8-|
cia kepeja bloga o ne receptas bloga Lina..