Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aguoniniai keksiukai su uogiene
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Tokie paprastučiai ir tokie gardūs bei kvapnūs. Po jų kepimo visi mano namai kvepėjo lyg vienas didelis keksas. Tokie paprastučiai ir tokie gardūs bei kvapnūs. Po jų kepimo visi mano namai kvepėjo lyg vienas didelis keksas. Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
250 gramų miltai
4 vienetai kiaušinių
200 mililitrų grietinės
200 gramų aguonų
200 gramų vyšnių uogienės
100 gramų sviesto (lydyto)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos.
2.
Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir gerai išplakti. Sudėti lydytą sviestą, grietinę ir išplakti dar kartą. Suberti miltus ir kruopščiai išmaišyti tešlą. Suberti aguonas ir dar kartą išmaišyti.
3.
Viską supilstyti į keksiukų formeles. Geriau naudoti metalines ar silikonines, nes popierinės neišlaiko formos.
4.
Ant viršaus tolygiai paskirstyti uogienę ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Patiekti pabarsčius cukraus pudra.

Aguoniniai keksiukai su uogiene

Recepto autorius: Tokie paprastučiai ir tokie gardūs bei kvapnūs. Po jų kepimo visi mano namai kvepėjo lyg vienas didelis keksas. Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos.

  2. Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir gerai išplakti. Sudėti lydytą sviestą, grietinę ir išplakti dar kartą. Suberti miltus ir kruopščiai išmaišyti tešlą. Suberti aguonas ir dar kartą išmaišyti.

  3. Viską supilstyti į keksiukų formeles. Geriau naudoti metalines ar silikonines, nes popierinės neišlaiko formos.

  4. Ant viršaus tolygiai paskirstyti uogienę ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Patiekti pabarsčius cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų