Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aguoninis keksas
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų sviesto 82%
3 vienetai kiaušinių
100 gramų aguonų
6 valgomieji šaukštai miltai
1 valgomasis šaukštas apelsinų žievelės
3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
1 valgomasis šaukštas medaus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą išsukti su cukraus pudra iki purumo, dedant po vieną kiaušinį.
2.
Aguonas gerai ištrinti su tarkuota apelsino žievele ir medumi.
3.
Abi mases sumaišyti ir sijoti miltus, maišytus su kepimo milteliais, miltų dėti tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo. Dar kartą gerai išmaišyti.
4.
Kepti kekso formoje apie 40 minučių, 170 C laipsnių kaitrumo orkaitėje.

Aguoninis keksas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sviestą išsukti su cukraus pudra iki purumo, dedant po vieną kiaušinį.

  2. Aguonas gerai ištrinti su tarkuota apelsino žievele ir medumi.

  3. Abi mases sumaišyti ir sijoti miltus, maišytus su kepimo milteliais, miltų dėti tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo. Dar kartą gerai išmaišyti.

  4. Kepti kekso formoje apie 40 minučių, 170 C laipsnių kaitrumo orkaitėje.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai (2)


  • Dovas 2017-04-12 21:37

    Skanus


  • Dovas 2017-04-12 21:34

    Labai


Daugiau receptų