Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aguoninis pyragas
AUTORIUS:
Agnė
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai aguonų
1 vienetas kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
50 gramų sviesto
1 vienetas kondensuoto pieno (indeliuose)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Išplakti kiaušinį, supilti išlydytą sviestą, kondensuotą pieną ir sumaišyti. Atskirai išmaišyti miltus, kepimo miltelius ir aguonas, o tada suberti į kiaušinio, sviesto ir kondensuoto pieno masę. Gerai išmaišyti, sukrėsti tešlą į pasirinktą kepimo formą ir kepti 180° C laipsnių temperatūroje, kol prie degtuko nebelimpa tešla. Iškepusį pyragą galima skanauti tiesiog tokį arba perpjovus pusiau pertepti grietinės ir cukraus ar kitokiu pertepimu. Skanaus!

Aguoninis pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išplakti kiaušinį, supilti išlydytą sviestą, kondensuotą pieną ir sumaišyti. Atskirai išmaišyti miltus, kepimo miltelius ir aguonas, o tada suberti į kiaušinio, sviesto ir kondensuoto pieno masę. Gerai išmaišyti, sukrėsti tešlą į pasirinktą kepimo formą ir kepti 180° C laipsnių temperatūroje, kol prie degtuko nebelimpa tešla. Iškepusį pyragą galima skanauti tiesiog tokį arba perpjovus pusiau pertepti grietinės ir cukraus ar kitokiu pertepimu. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai (4)


  • ramute 2016-09-11 14:05

    Bus skanus pyragėlis;-)


  • ramute 2016-09-11 14:04

    Eisiu kepti
    Pyragėlio.:-)


  • rita 2015-11-14 15:10

    skanus


  • Pyrago Masteris 2013-07-20 19:49

    CHOP CHOP, einam gamint! :bravo:


Daugiau receptų