Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aguoninis pyragas
AUTORIUS:
Ineta
INGREDIENTAI:
100 gramų aguonų
0.5 stiklinės cukraus
100 gramų graikinių riešutų
3 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.
Trynius išsukite su cukrumi, o baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų.
Į trynių masę įmaišykite aguonas, sumaltus riešutus ir aliejų.
Po to atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus.
Sudėkite į kepimo formą ir kepkite apie 40 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.
Skanaus!

Aguoninis pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.
Trynius išsukite su cukrumi, o baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų.
Į trynių masę įmaišykite aguonas, sumaltus riešutus ir aliejų.
Po to atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus.
Sudėkite į kepimo formą ir kepkite apie 40 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Ineta

Komentarai (2)


  • piene 2013-07-09 20:04

    o kur miltai?ir kada grietine imaisyt?


  • 1982 2013-06-27 12:42

    gal galima daryti pyraga be riesutu? :-)


Daugiau receptų