Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aguoninis rabarbarų pyragas
AUTORIUS:
Elina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai kiaušinių
300 gramų kvietinių miltų
175 mililitrai aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 stiklinė cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
250 gramų grietinės
400 gramų rabarbarų
50 gramų aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Rabarbarus nulupam, supjaustome.
Kiaušinius išplakam su cukrumi, supilame grietinę, kepimo miltelius, vaniliną, aliejų, miltus. Viską gerai išmaišome. Supilame aguonas, rabarbarus. Supilame į riebalais išteptą formą ir kepame 180 °C temp. 40 - 50 min.

Skanaus :)

Aguoninis rabarbarų pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Rabarbarus nulupam, supjaustome.
Kiaušinius išplakam su cukrumi, supilame grietinę, kepimo miltelius, vaniliną, aliejų, miltus. Viską gerai išmaišome. Supilame aguonas, rabarbarus. Supilame į riebalais išteptą formą ir kepame 180 °C temp. 40 - 50 min.

Skanaus :)

Receptą atsiuntė Elina

Komentarai


Daugiau receptų