Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aguoniukai
AUTORIUS:
Martyna
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai aguonų
2 valgomieji šaukštai medaus
0.5 vieneto batono (raikytas)
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguonas valandą pabrinkinkite karštame vandenyje ir nusausinkite.
Sumaišykite išbrinkusias aguonas su medumi.
Iš batono riekučių formele arba peiliu išpjaustykite kąsnio dydžio „pyragėlius“.
Ant jų tepkite sviestą ir dėkite aguonų bei medaus masę.
Aguoniukus sudėkite į skardą ir kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min., kol pagels šoniukai.
Tik nesudeginkite.
Skanaus!

Aguoniukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Aguonas valandą pabrinkinkite karštame vandenyje ir nusausinkite.
Sumaišykite išbrinkusias aguonas su medumi.
Iš batono riekučių formele arba peiliu išpjaustykite kąsnio dydžio „pyragėlius“.
Ant jų tepkite sviestą ir dėkite aguonų bei medaus masę.
Aguoniukus sudėkite į skardą ir kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min., kol pagels šoniukai.
Tik nesudeginkite.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Martyna

Komentarai (37)


  • (anonimas) 2013-04-04 12:52

    8-| Labai skanus ir tinka prie sokolado ir banano kokteilio NIAM NIAM NIAM :super:


  • Rima 2011-10-03 17:41

    Su saltu pienu...dieviska...


  • Rasa 2011-10-03 12:55

    liuks :super2:


  • aukse 2011-08-29 16:15

    labai skanu ispradziu galvojau kad patiekalas toks paprastas ir todel bus ne koks bet kai pabandziau ir pajautau kad klydau :mmm: :ok: :super2: :-) :super: ;-)


  • gabia 2011-08-22 16:09

    greita,paprasta ir pigu. :super: :ok: butinai pabandysiu :-*


  • Liveta 2011-08-22 12:49

    kokioje temperaturoje kepti ? :-D


  • smile 2011-07-16 17:16

    :bloga: :bloga: :bloga: :parselis: :pabuciuotas: :pabuciuotas:


  • Auksė 2011-07-08 13:29

    Man, atrodo kad nelabai užtektu diseliui batonui dvieju šaukštu medaus ir aguonų :nezinau:


  • Laura 2011-06-14 14:40

    Bandžius. Patiko. ; :-*


  • kulinarė 2011-06-08 20:09

    o kodėl reikia brinkinti aguonas visą valandą, gal užtektų ir pusvalandžio? ;-)


Daugiau receptų