Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aguonų kremas
AUTORIUS:
Laura
INGREDIENTAI:
6 gramai aguonų
1 valgomasis šaukštas cukraus
0.25 vieneto kiaušinių (trynys)
1 valgomasis šaukštas pieno (virintas)
1 arbatinis šaukštelis vandens (virintas)
40 gramų grietinėlės (30%)
1 arbatinis šaukštelis želatinos
šiek tiek vanilino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ingredientų skaičius pateiktas vienai porcijai.

Aguonos isbrinkinamos. Kiausiniu tryniai istrinami su 2/3 cukraus, uzplikomi karsto vandenio ir pieno misiuniu. Tada kaitinmai karsto vandens voneleje kol truputi sutirsteja. I plakini dedama isbrinkintos zelatinos ir dar pakaitinama. Plakinys atvesinamas, pridedama aguonu, vanilino. Suplakama grietinele su likusiu cukrumi ir sumaisoma su kiausiniu plakiniu. Viskas ispilstoma i formeles ir sustingdoma.
Skanaus!

Aguonų kremas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ingredientų skaičius pateiktas vienai porcijai.

Aguonos isbrinkinamos. Kiausiniu tryniai istrinami su 2/3 cukraus, uzplikomi karsto vandenio ir pieno misiuniu. Tada kaitinmai karsto vandens voneleje kol truputi sutirsteja. I plakini dedama isbrinkintos zelatinos ir dar pakaitinama. Plakinys atvesinamas, pridedama aguonu, vanilino. Suplakama grietinele su likusiu cukrumi ir sumaisoma su kiausiniu plakiniu. Viskas ispilstoma i formeles ir sustingdoma.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Laura

Komentarai (2)


  • Ieva 2017-07-19 16:17

    Recepte kalbama apie ketvirtadalį trynio? (0,25 vieneto??)


  • as tai 2013-12-14 21:15

    sita krema deciau i zelatinini tortuka,ne lygia,o sumaigant ir uzpilt sviesi sluoksniu6D8


Daugiau receptų