Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aguonų vyniotinukai
AUTORIUS:
Zita
INGREDIENTAI:
50 gramų abrikosų (džiovinti)
150 gramų aguonų
2 valgomieji šaukštai cukraus
125 gramai margarino
50 gramų medaus (skystas)
1 vienetas kiaušinių (trynys)
275 gramai kvietinių miltų
50 gramų razinų
1 valgomasis šaukštas romo (arba konjakas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Abrikosus supjaustykite, sumaišykite su razinomis, apšlakstykite romu ir palikite 1 val. pastovėti.
Į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens.
Po to aguonas sumaišykite su vaisiais.
Iš miltų, margarino, kiaušinio bei medaus suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve.
Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite.
Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą.
Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 min.
Skanaus.

Aguonų vyniotinukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Abrikosus supjaustykite, sumaišykite su razinomis, apšlakstykite romu ir palikite 1 val. pastovėti.
Į aguonas suberkite cukrų ir užplikykite nedideliu kiekiu vandens.
Po to aguonas sumaišykite su vaisiais.
Iš miltų, margarino, kiaušinio bei medaus suminkykite tešlą, ją padalinkite į dvi dalis ir palaikykite 2 val. šaldytuve.
Tešlą iškočiokite, aptepkite įdaru ir suvyniokite.
Vyniotinį supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudėkite į sviestiniu popieriumi išklotą skardą.
Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Zita

Komentarai (3)


  • Renata 2011-01-30 11:46

    nu pameginsiu ir as issikepti :-)


  • ruta 2011-01-12 18:13

    atrodo skaniai :-) savaitgali pabandysiu


  • Liza 2009-10-14 18:53

    ;-( nieko nesigavo


Daugiau receptų