Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Agurkai marinuoti su raudonaisiais serbentais
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo agurkų
2 stiklinės serbentų (raudoni)
4 vienetai česnakų
4 vienetai gvazdikėlių
4 vienetai laurų lapų (lapai)
60 gramų druskos
1.5 litro vandens
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Vidutinio dydžio agurkus nuplaukite. Į gerai išplauto ir iškaitinto stikainio dugną dėkite prieskoninių žalumynų , berkite pipirų , gvazdikėlių, lauro lapelių. I agurkų tarpus berkite nuplautus ir nuo šakelių nuvalytus serbentus, berkite po saujelę. Tada užvirinkite vandenį, suberkite druską, kiek pavirkite, atvėsinkite ir marinatu užpilkite agurkus. Pripildytus stiklainius pridenkite steriliai nuvalytais dangteliais ir pasterizuokite verdančiame vandenyje 1 litro stikainius- 15 min., 2 litrų - 20 min. Stiklainius užsukite.

Agurkai marinuoti su raudonaisiais serbentais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vidutinio dydžio agurkus nuplaukite. Į gerai išplauto ir iškaitinto stikainio dugną dėkite prieskoninių žalumynų , berkite pipirų , gvazdikėlių, lauro lapelių. I agurkų tarpus berkite nuplautus ir nuo šakelių nuvalytus serbentus, berkite po saujelę. Tada užvirinkite vandenį, suberkite druską, kiek pavirkite, atvėsinkite ir marinatu užpilkite agurkus. Pripildytus stiklainius pridenkite steriliai nuvalytais dangteliais ir pasterizuokite verdančiame vandenyje 1 litro stikainius- 15 min., 2 litrų - 20 min. Stiklainius užsukite.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų