Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Agurkai su mėsos įdaru
AUTORIUS:
Greta
INGREDIENTAI:
3 vienetai agurkų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek petražolių
100 gramų ryžių (virti)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių (virti)
1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
šiek tiek druskos
200 gramų grietinės
150 gramų mesos (virta)
60 gramų grybų (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui gaminti naudojame smulkiai pjaustytą virtą mėsą ir troškintus grybus, sumaišytus su smulkintomis svogūnų galvelėmis, virtais ryžiais, kapotu kiaušiniu, petražolių lapais. Viską sumaišome, pagardiname druska ir pipirais.
Agurkus nulupame, perpjauname pusiau, išimame sėklas. Į vieną puselę prikemšame įdaro, kitą puselę pridengiame. Puseles surišame siūlu ir 20 minučių troškiname padaže, padarytame iš keleto šaukštų grietinės ir vieno šaukšto pomidorų tyrės. Į padažą galima įlašinti citrinos sulčių.

Agurkai su mėsos įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įdarui gaminti naudojame smulkiai pjaustytą virtą mėsą ir troškintus grybus, sumaišytus su smulkintomis svogūnų galvelėmis, virtais ryžiais, kapotu kiaušiniu, petražolių lapais. Viską sumaišome, pagardiname druska ir pipirais.
Agurkus nulupame, perpjauname pusiau, išimame sėklas. Į vieną puselę prikemšame įdaro, kitą puselę pridengiame. Puseles surišame siūlu ir 20 minučių troškiname padaže, padarytame iš keleto šaukštų grietinės ir vieno šaukšto pomidorų tyrės. Į padažą galima įlašinti citrinos sulčių.

Receptą atsiuntė Greta

Komentarai (2)


  • Mėsinių galvijų skerdiena 2009-11-19 17:37

    Prekyba Lietuvoje išaugintų mėsinių galvijų skerdiena pagal užsakymus pristatant į namus.
    Siūlome pirkti mėsinių galvijų skerdieną tiesiogai iš augintojo.
    Šiuo metu turime pasiūlyti Aubrakų veislės galvijų skerdienos. Galvijai išauginti V. Jasevičienės ūkyje Adakavos kaime Tauragės rajone. Mėsa (be kaulo) sufasuota po 10kg. Kilogramo kaina 25 Litai. Vežame į Vilnių, Kauną pagal užsakymus be jokio papildomo mokesčio. Užsakymai priimami Tel: 8 686 21791; el.p. [email protected] (būtina nurodyti tikslų pristatymo adresą, kontaktinį telefoną).
    Laukiame Jūsų užsakymų.


  • Vika 2009-08-11 23:21

    na tikriausiai ir skanu,nezinau nebandziau,nes neparasyta kiek tu agurku reikia :bloga: :-D


Daugiau receptų