Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Agurkų mišrainė
AUTORIUS:
Jolanta.M
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 kilogramai agurkų
500 gramų pomidorų padažo
200 mililitrų aliejaus
200 mililitrų acto
200 gramų cukraus
2 valgomieji šaukštai druskos
200 gramų česnakų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Agurkus supjaustyti jei dideli - išimti sėklas.
Suberti į puodą, supilti likusius produktus (išskyrus česnaką) ir kaitinti. Kai užvirs dar pakaitinti apie 10 minučių,o tada suberti sukapotą česnaką ir dar kaitinti apie 5 min. Karštą masę supilti į stiklainius ir užsukti.

Skani ir greitai pagaminama mišrainė. Puikiai tinka kaip garnyras prie mėsos.

Agurkų mišrainė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Agurkus supjaustyti jei dideli - išimti sėklas.
Suberti į puodą, supilti likusius produktus (išskyrus česnaką) ir kaitinti. Kai užvirs dar pakaitinti apie 10 minučių,o tada suberti sukapotą česnaką ir dar kaitinti apie 5 min. Karštą masę supilti į stiklainius ir užsukti.

Skani ir greitai pagaminama mišrainė. Puikiai tinka kaip garnyras prie mėsos.

Receptą atsiuntė Jolanta.M

Komentarai


Daugiau receptų