Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aguročiai su grybais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek petražolių
2 vienetai svogūnų
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai sviesto
4 valgomieji šaukštai grietinės
600 gramų aguročių
150 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupti aguročiai perpjaunami pusiau, išskobus dalį minkštimo su sėklomis apvirinami pasūdytame vandenyje. Išskobtas minkštimas be sėklų sukapojamas, sumaišomas su virtais supjaustytais grybais, petražolėmis ir svieste pakepintais svogūnais. Masė pasūdoma, įberiama pipirų, pakepinama. Aguročiai prikemšami tos masės ir troškinami, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio. Troškinti aguročiai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinti, pagardintu supjaustytais virtais kiaušiniais ir grietine.

Aguročiai su grybais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nulupti aguročiai perpjaunami pusiau, išskobus dalį minkštimo su sėklomis apvirinami pasūdytame vandenyje. Išskobtas minkštimas be sėklų sukapojamas, sumaišomas su virtais supjaustytais grybais, petražolėmis ir svieste pakepintais svogūnais. Masė pasūdoma, įberiama pipirų, pakepinama. Aguročiai prikemšami tos masės ir troškinami, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio. Troškinti aguročiai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinti, pagardintu supjaustytais virtais kiaušiniais ir grietine.

Komentarai (5)


  • Ronny 2012-07-17 18:19

    to kvanksht:Dėkui už įspėjimą. Kaip tyčia aš ne iš tų, kurie grteaii maišo ;)to Anonymous:Įdėsiu paįvairinimui dar vieną kitą sriubą iš "Valgių enciklopedijos" ;)


  • Indre 2012-03-02 13:40

    :bloga:
    Ziauriai bloga,neskanu :(


  • Jevgenijai ir vikcei 2011-10-03 05:13

    tai cukinija ir yra aguročio atmaina išvesta Italijoje, kitaip žaliasis agurotis...


  • gabyte 2010-08-09 15:15

    tuk tuk kas si recepta idejo tas pyyyyyypt nesakysiu vaizdelis ne koks :[email protected]


  • Jevgenija 2010-07-05 01:14

    Nuotraukoje ne agurotis,o cukinija


  • jolita 2010-01-19 08:36

    nu nezinau nezinau del skonio :bloga:


  • vikce 2010-01-07 12:54

    siaip cia ne agurotis, arba jau be galo apvalus ir didelis :-D


Daugiau receptų