Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Airiškas troškinys
AUTORIUS:
Virginija
INGREDIENTAI:
600 gramų bulvių
6 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
300 gramų žirnių (šaldyti)
1 kilogramas jautienos
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
400 mililitrų alaus (tamsus)
šiek tiek druskos
450 mililitrų sultinio
120 gramų pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną supjaustyti apie 3 cm storio gabaliukais.
Svogūną supjaustyti stambokai, česnakus - gabaliukais.
Bulves supjaustyti į 4 dalis.
Mėsos gabaliukus ištrinti druska ir pipirais, išvolioti miltuose.
Prie mėsos sudėti bulves, svogūnus, česnakus, pomidorų pastą ir viską gerai išmaišyti.
Tada sudėti viską į puodą, supilti vištienos arba mėsos sultinį ir alų. Užvirinti, sumažinti ugnį iki minimumo ir troškinti uždengus apie 2 val.
Likus 5 min. iki troškinimo pabaigos sudėti žirnelius.

Airiškas troškinys

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jautieną supjaustyti apie 3 cm storio gabaliukais.
Svogūną supjaustyti stambokai, česnakus - gabaliukais.
Bulves supjaustyti į 4 dalis.
Mėsos gabaliukus ištrinti druska ir pipirais, išvolioti miltuose.
Prie mėsos sudėti bulves, svogūnus, česnakus, pomidorų pastą ir viską gerai išmaišyti.
Tada sudėti viską į puodą, supilti vištienos arba mėsos sultinį ir alų. Užvirinti, sumažinti ugnį iki minimumo ir troškinti uždengus apie 2 val.
Likus 5 min. iki troškinimo pabaigos sudėti žirnelius.

Receptą atsiuntė Virginija

Komentarai


Daugiau receptų