Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aistės pyragas
AUTORIUS:
aiste
INGREDIENTAI:
šiek tiek aguonų
5 valgomieji šaukštai cukraus
šiek tiek lazdyno reišutų (volioti meduje)
4 vienetai kiaušinių
30 valgomųjų šaukštų kvietinių miltų
1 stiklinė pieno
120 gramų sviesto
100 gramų razinų
25 gramai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius išmaišiau, po to įpyliau pieną ir ištirpintą sviestą, bei sudėjau miltus, išmaišius sudėjau aguonas, razinas ir riešutus.

Aistės pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius išmaišiau, po to įpyliau pieną ir ištirpintą sviestą, bei sudėjau miltus, išmaišius sudėjau aguonas, razinas ir riešutus.

Receptą atsiuntė aiste

Komentarai (18)


  • Karole 2011-06-21 10:52

    O kiek laiko reikia kepti? :)


  • Liuda 2011-04-17 11:19

    matau kad čia daug nemokančių nei skaityti nei rašyti nei aišku kepti
    o jau padėkoti būtų tiesiog na neįprasta
    O pyrago darymas gerai aprašytas ir viskas čia aišku
    :-)


  • Diana 2010-12-05 09:29

    Kepiau šitą pyragą, tik truputuką pakoregavau aš jį ir gavos tikrai kabai skanus ;-) Dėjau 5 kiaušinius, cukraus 10 didelių valgomųjų šaukštų, sviesto tiek kiek parašyta recepte, miltų dėjau 15 valgomųjų didelių šaukštų, šiaip miltų reikia dėti tiek, kad tešla pasidarytų grietinės tirštumo, kepimo miltelių 1 šaukštelį, 1 stiklinę pieno, razinų ir riešutų pagal norą. Aš dar į tešlą įpyliau pusę stiklinės aliejaus ( aliejus suteikia purumo ir pyragas gaunasi minkštas ), supylus tešlą į kepimo indą ant viršaus užbarsčiau vanilinio cukraus, jis pyragui suteikė malonų kvapą. Pyragą kepiau 175 laipsnių orkaitėje 20 min. Patarimas: Pyragui pradėjus kilt, maždaug 15-iktą kepimo minutę, nuo orkaitės verčiau neatsitraukit, nes pyragas iškyla per porą minučių ir dar po poros minučių pradeda degt. Jei pyragas iškilo ir pradėjo rust paviršius, pusę minutės, ir galit imt lauk :-) Pyragas labai skanus beje :-)


  • vilma 2010-07-22 18:11

    na reikia pasimokyt rasyt kaip gaminti ,bet nieko . :ok:


  • aiste 2010-03-23 08:05

    nu bliamba,tai ko cia nesuprasti,kepti tiek,kad iskeptu,ne visos kepejos turi geras orkaites,tai pagal jus iseina,kad gali kepti,kas turi gera orkaite,nu merginos,kepame tiek,kad iskeptu,negi sunku pradaryt dureles ir pazveglt,o kepimo milteliu arbatinis saukstelis,nu kas dar cia neaisku,tai kaip reikia rasyt recepta,juk visada viska sumaisom,o gal jus kitaip darot :-|


  • girdejot 2010-03-23 08:00

    sakoma,jei ka nors rasai ar sakai,reiskias dar zinomas :-D


  • smalina 2010-03-23 07:59

    ko jus cia putojates,kaip mieles,juk niekas nepraso,kad darytumetet ;-) ,kas nori tas daro,va tipiniai lietuviai,kad suesti,kad isdurninti,ir antra,geri kulinarai cia receptu nededa :-p


  • aigo 2010-02-06 20:28

    nu recepto pateikimas tai atsiprasau... jei taip pateiktas receptas, manau pyragas irgi ne koks.. jokiu elemntariausiu dalyku...


  • oho 2010-01-22 22:17

    nu esi kepeja ir nezinai elementariausiu dalyku,kas per kepeja esi %-)


  • mama 2010-01-22 21:16

    gerai as pabandysiu,o kokioj temperaturoj,reikia kepti


Daugiau receptų