Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aitriųjų čili pica
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cukraus
1 vienetas kiaušinių
125 gramai kvietinių miltų
3 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
0.5 stiklinės pieno
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
10 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui papildomai reikės:
Čili pipiras 1 vnt.
Pomidoras 1 vnt.
Saliamio dešra 80 g.
Fermentinis sūris 100 g.
Pomidorų padažas truputį.
Paprikos pusė.
konservuoto jalapeno.

Iš miltų, mielių, pieno, kiaušinio, cukraus ir druskos išminkykite tešlą, kad neliptų prie rankų. Jei tešla limpa, dadėkite miltų. Iškočiokite ir palaukite kol pakils. Po to vėl iškočiokite į apvalią formą ir aptepkite aliejumi.

Picos padą patepkite pomidorų padažu, uždėkite saliamį, pomidorų griežinėlius, smulkintą papriką, griežinėliais pjaustytą čili pipirą, kelis jalapeno girežinėlius. Apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje kol sūris ištirps ir padas iškeps.

Aitriųjų čili pica

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įdarui papildomai reikės:
Čili pipiras 1 vnt.
Pomidoras 1 vnt.
Saliamio dešra 80 g.
Fermentinis sūris 100 g.
Pomidorų padažas truputį.
Paprikos pusė.
konservuoto jalapeno.

Iš miltų, mielių, pieno, kiaušinio, cukraus ir druskos išminkykite tešlą, kad neliptų prie rankų. Jei tešla limpa, dadėkite miltų. Iškočiokite ir palaukite kol pakils. Po to vėl iškočiokite į apvalią formą ir aptepkite aliejumi.

Picos padą patepkite pomidorų padažu, uždėkite saliamį, pomidorų griežinėlius, smulkintą papriką, griežinėliais pjaustytą čili pipirą, kelis jalapeno girežinėlius. Apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepkite orkaitėje kol sūris ištirps ir padas iškeps.

Komentarai (26)


  • Egidijus 2011-05-20 18:55

    Na ir emocijos :) o jei rimtai tai Paulinos receptas yra tikslesnis, nes kiaušinis ir pienas į picos tešlą nedadamas (čia ne pyragas). Nors čia kiekvieno asmanenis reikalas ir požiūris į pateiktą produktą. Jau "baisiai" nepykite čia ne kritika, o tik mano asmeninė nuomonė (manau, kad nuomone gali sakyti kiekvienas ir bus suprastas). Pagarbiai


  • Darius 2011-05-08 09:49

    paulina zinok jei as tave sutikciau as neziureciau ar tu moteris ar pana, as tau be zodziu trenkciau i snuki, ens nemegstu tokiu pasikelusiu akliu, italijoi gyvena ji.... ka cia norejai pasigirt kad italui kojytes prasketei?


  • paulina 2011-01-25 17:08

    Neesu sventa,mane irgi kartais "nervuoja"ne italiski receptai;kurie vadinasi Venecijos salotos,Florencijos kepsnys ar pan.,kurie( man atrodo) neturi nieko panasaus su Italiska virtuve.Nors,atvirai pasakius,valgiau venecijos salotas vienoj Kauno kavinei;man patiko.MA Ki(chi) SE NE FREGA,pasakytu italai(niekam neidomu)svarbu kad skanu. :-p


  • Neringa 2011-01-25 15:05

    skanai atrodo ;-) :super:


  • Vaniliuke :D 2011-01-15 13:28

    Receptas tikrai sudomino reikes pasigaminti... :super: o del to italo tai jaigu jam vemimas ima tai tegu negamina sitos picos... kiekvenam savas skonis :-) O paulina tai tikra saunuole!!! :super2:


  • paulina 2010-12-13 19:11

    ITALISKA PIZZA:toj pacioj italijoj pykstasi;kur pizza geriausia,kur lazanijos skaniausios,kur vynas stipriausias ir t.t
    ..... :-D


  • saulius 2010-12-12 20:40

    :super2: :[email protected] uuuuu


  • saulius 2010-12-12 20:39

    :super: :-D ;-) :-)


  • saulius 2010-12-12 20:37

    geras :super: :super2: :valgau:


  • zizi 2010-11-25 13:42

    kaip jum negeda peikti zmones :-p :[email protected]


Daugiau receptų