Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aitrūs jautienos gabaliukai su troškintomis morkomis
AUTORIUS:
Aistė
INGREDIENTAI:
2 vienetai morkų
2 vienetai paprikų
500 gramų jautienos
šiek tiek pomidorų padažo (aitrus)
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių (aštrūs)
šiek tiek svogūnų laiškų (ar šviežios žolelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną supjaustykite gabaliukais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Tuomet įtrinkite prieskoniais ir apliekite nedideliu kiekiu aliejaus. Mėsytė turėtų pasimarinuoti maždaug valandą laiko.

Į verdantį ir sudytą vandenį suberkite morkų griežinėlius. Pavirkite, kol morkos šiek tiek suminkštės.

Įkaitinkite keptuvę ir apkepinkite mėsą (pilnai iškepti nereikia). Tuomet supilkite pomidorų padažą ir patroškinkite 30 minučių. Vėliau į tą pačią keptuvę sudėkite pjaustytas paprikas ir apvirtas morkas. Viską troškinkite dar pusę valandos.

Aitrūs jautienos gabaliukai su troškintomis morkomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jautieną supjaustykite gabaliukais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Tuomet įtrinkite prieskoniais ir apliekite nedideliu kiekiu aliejaus. Mėsytė turėtų pasimarinuoti maždaug valandą laiko.

Į verdantį ir sudytą vandenį suberkite morkų griežinėlius. Pavirkite, kol morkos šiek tiek suminkštės.

Įkaitinkite keptuvę ir apkepinkite mėsą (pilnai iškepti nereikia). Tuomet supilkite pomidorų padažą ir patroškinkite 30 minučių. Vėliau į tą pačią keptuvę sudėkite pjaustytas paprikas ir apvirtas morkas. Viską troškinkite dar pusę valandos.

Receptą atsiuntė Aistė

Komentarai (1)


  • ramus 2013-02-28 17:04

    Del padazo nepergyvenk,kuo daugiau tuo skaniau.


Daugiau receptų