Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Alatėjos pyragas su obuoliais
AUTORIUS:
agne
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus
šiek tiek obuolių
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išlydyti. Kiaušinių trynius išplakti su cukrum, įpilti sviestą, įdėti 1 stiklinę miltų. Išmaišyti.
Atskirai suplakti baltymus, įpilti 1 stiklinę miltų. Viską supilti į ištrintus trynius.
Išmaišyti. Tuomet įmesti kubeliais supjaustytus obuolius, šmaišyti. Kepimo formą ištepti sviestu ir sipilti masę. Ant viršaus uždėti supjaustytus obuolius.

Alatėjos pyragas su obuoliais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sviestą išlydyti. Kiaušinių trynius išplakti su cukrum, įpilti sviestą, įdėti 1 stiklinę miltų. Išmaišyti.
Atskirai suplakti baltymus, įpilti 1 stiklinę miltų. Viską supilti į ištrintus trynius.
Išmaišyti. Tuomet įmesti kubeliais supjaustytus obuolius, šmaišyti. Kepimo formą ištepti sviestu ir sipilti masę. Ant viršaus uždėti supjaustytus obuolius.

Receptą atsiuntė agne

Komentarai (35)


  • ta 2011-09-28 08:04

    Nieko baisesnio nesu valgiusi.


  • Patyrusi 2011-06-04 21:01

    Pyragelis super!!! :mmm: O nemokantiems pasakysiu, kad neturite gero skonio ar tiesiog nemokate gaminti :} Dekui Agnei kuri ikele si receptuka ; :-) ;-) :taip:


  • ERIKA 2011-04-01 08:15

    :bloga: atrodo lyg desros butu prideta...as skaniau darau :-p


  • Agnyte 2010-10-28 10:05

    Mes su drauge kepem ir labai nerealiai isejo ;-) Labai lengvai issikepe, o kaip gardziai :super: Bet suglumino tai, kad nebuvo nurodytas kepimo laikas ir temperatura :-(


  • roberta 2010-10-05 16:04

    paprastas receptas,gaminti nesudetinga,mano seimai labai patinka :-) senai zinau si receptuka,pabandykit ir jums patiks,tik labiau paskrudinkit ir skaniau ir isvaizda graziasne :-)


  • Naujokė 2010-09-27 11:14

    Pogalais, koks skirtumas kaip suolaksi kiausinius??
    taspats gausis jei viska plaksi kartu, o ne atskirai kiausinio baltymus ir ne atskirai kiausinio trynius.. tik veltuj sugaistamas laikas...
    ir bent karta PARASYKIT KEPIMO LAIKA! :-p


  • Aistina 2010-09-22 19:41

    kur parasyta kiek laiko reikia kepti???????????????!!!!!!!!!!!!????? :[email protected] :nezinau: :[email protected]


  • anonimas 2010-08-15 19:10

    nu blt jeigu visi ziuri vientik i isvaizda tai bbd,visu pirma iskepkit o po to sakykit ar skanus ar ne


  • vaida 2010-08-02 11:02

    na ka galiu pasakyti, gal ir nieko... kepe apie 40min 180temp. nzn gal man ne taip gavosi kaip turejo but, nes is manes tokia kepeja %-) :-D , bet teko tesla nebe pilti i skarda o deti :nezinau:


  • Kristina 2010-07-14 18:03

    :taip:


Daugiau receptų