Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aleksandro šašlykai
AUTORIUS:
Aleksandras
INGREDIENTAI:
4 vienetai svogūnų
2 kilogramai kiaulienos
150 gramų saulėgrąžų aliejaus
0.5 litro raudonojo vyno (sausas)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (armėniški)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos sprandinę ar nugarinę supjaustome kubeliais.
Mėsą įtriname druska, armėniškų prieskonių mišiniu, sudedame žiedais supjaustytus svogūnus ir išmaišome.
Užpilame aliejumi ir dar kartą išmaišome. Po to supilame vyną ir dar kartą permaišome.
Marinuojame ~2 paras, karts nuo karto mėsą pamaišant.
Kepame ant įkaitintų žarijų. Skanaus!

Aleksandro šašlykai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulienos sprandinę ar nugarinę supjaustome kubeliais.
Mėsą įtriname druska, armėniškų prieskonių mišiniu, sudedame žiedais supjaustytus svogūnus ir išmaišome.
Užpilame aliejumi ir dar kartą išmaišome. Po to supilame vyną ir dar kartą permaišome.
Marinuojame ~2 paras, karts nuo karto mėsą pamaišant.
Kepame ant įkaitintų žarijų. Skanaus!

Receptą atsiuntė Aleksandras

Komentarai


Daugiau receptų