Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Aluje marinuoti kepsniai
AUTORIUS:
Dalia
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
500 mililitrų alaus (tamsus)
1 kilogramas kiaulės nugarinės
1 arbatinis šaukštelis druskos
šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos nugarinę supjausčiau ~2 cm storio kepsneliais. Mėsą apibarsčiau prieskoniais.
Žiedais supjausčiau svogūną ir sudėjau ant mėsos.
Viską užpyliau alumi. Alus mėsą turi apsemti.
Laikiau šaldytuve 2 valandas.
Kepiau griliuje, ant grotelių.

Skanaus!

Aluje marinuoti kepsniai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulienos nugarinę supjausčiau ~2 cm storio kepsneliais. Mėsą apibarsčiau prieskoniais.
Žiedais supjausčiau svogūną ir sudėjau ant mėsos.
Viską užpyliau alumi. Alus mėsą turi apsemti.
Laikiau šaldytuve 2 valandas.
Kepiau griliuje, ant grotelių.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Dalia

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...