Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Amerikietiškai pagaminta mėsa
AUTORIUS:
Rimantė
INGREDIENTAI:
250 gramų bulvių (virtos)
šiek tiek cukraus
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai paprikų
250 gramų jautienos
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautiena supjaustoma kubeliais, įkaitinama aliejuje ir prislegiama.
Kubeliais supjaustytos bulvės, supjaustyta paprika ir pomidorų padažas sudedama prie mėsos ir viskas kartu ant nedidelės ugnies ištroškinama.
Paskaninama citrinos sultimis ir cukrumi, druska ir pipirais.
Patiekiama su balta duona.

Amerikietiškai pagaminta mėsa

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jautiena supjaustoma kubeliais, įkaitinama aliejuje ir prislegiama.
Kubeliais supjaustytos bulvės, supjaustyta paprika ir pomidorų padažas sudedama prie mėsos ir viskas kartu ant nedidelės ugnies ištroškinama.
Paskaninama citrinos sultimis ir cukrumi, druska ir pipirais.
Patiekiama su balta duona.

Receptą atsiuntė Rimantė

Komentarai (7)


  • no_name 2010-02-01 17:53

    Skanus valgyciau ir valgyciau kol nenusibos :super: :bravo: :mmm:


  • Mėsinių galvijų skerdiena 2009-11-19 17:38

    Prekyba Lietuvoje išaugintų mėsinių galvijų skerdiena pagal užsakymus pristatant į namus.
    Siūlome pirkti mėsinių galvijų skerdieną tiesiogai iš augintojo.
    Šiuo metu turime pasiūlyti Aubrakų veislės galvijų skerdienos. Galvijai išauginti V. Jasevičienės ūkyje Adakavos kaime Tauragės rajone. Mėsa (be kaulo) sufasuota po 10kg. Kilogramo kaina 25 Litai. Vežame į Vilnių, Kauną pagal užsakymus be jokio papildomo mokesčio. Užsakymai priimami Tel: 8 686 21791; el.p. [email protected] (būtina nurodyti tikslų pristatymo adresą, kontaktinį telefoną).
    Laukiame Jūsų užsakymų.


  • marius 2009-07-20 20:50

    heheh man bulves irgi netiko tai idejau poru gal neblogai man tai patiko irs walgiau su duona :-p


  • Sveta 2009-02-17 21:40

    Jautieną valgyti sveika, joje daug geležies kuri reikalinga hemoglobinui kelti. Naudokite įvairių prieskoninių žolių- ir kvepės labai skaniai. O kad būtų minkštesnė- naudokite Mėsą minkštinančią druską (galima rasti prieskonių skyriuje).


  • Tomas 2009-02-15 09:13

    Man jautiena, jei gerai paruosta, labai skani. Skaniau nei kiauliena net.


  • Lalaila 2009-02-14 17:15

    Tavo problemos, anonime, nera ko cia viesai jas demonstruoti... :-x


  • (anonimas) 2009-02-14 16:28

    mana tikrai skanus receptukas,nes seip jautienos miegejas esu,tik kad bulves cia manau netinka,nes kiek esu girdejas apie bulves su miesa tai atsiliepimai tikrai nelabai geri :super:


Daugiau receptų