Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Angliškai kepta antis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis citrinų (tarkuota žievelė)
šiek tiek gvazdikėlių (malti)
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
4 vienetai obuolių
1 sauja salierų (žalioji dalis)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas antienos
3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
3 valgomieji šaukštai baltojo vyno
šiek tiek druskos
0.5 stiklinės sviesto
1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus ir salierus susmulkinti, obuolius nuskusti, išimti viduriukus, supjaustyti skiltelėmis.
Viską kartu 2-3 minutes pakepinti su trupučiu sviesto.
Nukelti nuo ugnies, sudėti džiūvėsėlius, maltus pipirus, gvazdikėlius, tarkuotą citrinos žievelę, vyną ir gerai išmaišyti.
Antį nuplauti, nusausinti ir prikimšti įdaro. Apibarstyti druska ir pipirais, apšlakstyti tirpintu sviestu ir 1 valandą kepti ant grotelių vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje. Po valandos aplieti tirpintu sviestu ir kepti dar 15-20 minučių.

Angliškai kepta antis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Svogūnus ir salierus susmulkinti, obuolius nuskusti, išimti viduriukus, supjaustyti skiltelėmis.
Viską kartu 2-3 minutes pakepinti su trupučiu sviesto.
Nukelti nuo ugnies, sudėti džiūvėsėlius, maltus pipirus, gvazdikėlius, tarkuotą citrinos žievelę, vyną ir gerai išmaišyti.
Antį nuplauti, nusausinti ir prikimšti įdaro. Apibarstyti druska ir pipirais, apšlakstyti tirpintu sviestu ir 1 valandą kepti ant grotelių vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje. Po valandos aplieti tirpintu sviestu ir kepti dar 15-20 minučių.

Komentarai (3)


  • Jolanta 2016-12-21 15:10

    Kokioje temperaturoje mazdaug kepti reikia? 180?


  • ulrika 2010-12-26 21:40

    atrodo labai skainei :super:


  • irena 2010-12-08 19:37

    Aciu, Kaledoms pabandysiu iskepti.


Daugiau receptų