Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Angliškas keksas
AUTORIUS:
Angelina
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
3 valgomieji šaukštai cukraus
1 vienetas kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
180 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 stiklinė avižinių dribsnių (greitai paruošiami)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai ištrinti sviestą su cukrumi ir kiaušiniu.
Miltus išmaišyti su kepimo milteliais ir trupučiu druskos. Supilti ir išmaišyti kiaušinio ir sviesto masę. Plona srovele nuolat maišant supilti pieną, pridėti avižinius dribsnius ir išmaišyti. Tešla turi gautis skystoka.
Ištepti sviestu arba aliejumi kepimo formą, supilti tešlą ir apie 1 valandą kepti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje.
Kai iškeps, ištraukti ir apie 10 minučių paaušinti formoje, tada išimti ir apibarstyti cukraus pudra.

Angliškas keksas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Gerai ištrinti sviestą su cukrumi ir kiaušiniu.
Miltus išmaišyti su kepimo milteliais ir trupučiu druskos. Supilti ir išmaišyti kiaušinio ir sviesto masę. Plona srovele nuolat maišant supilti pieną, pridėti avižinius dribsnius ir išmaišyti. Tešla turi gautis skystoka.
Ištepti sviestu arba aliejumi kepimo formą, supilti tešlą ir apie 1 valandą kepti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje.
Kai iškeps, ištraukti ir apie 10 minučių paaušinti formoje, tada išimti ir apibarstyti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Angelina

Komentarai


Daugiau receptų