Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragėliai su alyvuogėmis
AUTORIUS:
Gintarė
INGREDIENTAI:
100 gramų alyvuogių
4 vienetai svogūnų
5 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos
400 gramų varškės
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (virimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę ištriname su 2 kiaušiniais, supilame miltus, nugesintą sodą, druską ir išminkome tešlą.
Įdarui pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus; išverdame 5 kiaušinius; alyvuoges perpjauname pusiau.
Tešlą iškočiojame, išpjauname apvalios formos gabalėlius (skersmuo apie 15 cm).
Ant tešlos apskritimų dedame 2 alyvuogių puseles, norimo dydžio virto kiaušinio gabalėlį (aš kiaušinį pjausčiau į 6 dalis) ir šaukštelį kepinto svogūno.
Tešlą sulenkiame ir šakute apspaudžiame pyragėlio kraštus.
Verdame puode su įkaitintu aliejumi, kol gražiai pagelsta.
Skanaus!

Pyragėliai su alyvuogėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Varškę ištriname su 2 kiaušiniais, supilame miltus, nugesintą sodą, druską ir išminkome tešlą.
Įdarui pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus; išverdame 5 kiaušinius; alyvuoges perpjauname pusiau.
Tešlą iškočiojame, išpjauname apvalios formos gabalėlius (skersmuo apie 15 cm).
Ant tešlos apskritimų dedame 2 alyvuogių puseles, norimo dydžio virto kiaušinio gabalėlį (aš kiaušinį pjausčiau į 6 dalis) ir šaukštelį kepinto svogūno.
Tešlą sulenkiame ir šakute apspaudžiame pyragėlio kraštus.
Verdame puode su įkaitintu aliejumi, kol gražiai pagelsta.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Gintarė

Komentarai


Daugiau receptų