Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rytietiškos baklažanų, avinžirnių ir alyvuogių salotos
AUTORIUS:
Vita
INGREDIENTAI:
100 gramų alyvuogių
1 vienetas baklažanų
1 česnakų (padažui)
1 vienetas paprikų
1 vienetas pomidorų pastos
1 stiklinė žirnių (Avinžirniai)
šiek tiek alyvuogių aliejaus (padažui)
šiek tiek acto (balzaminis, padažui)
šiek tiek sojos padažo (padažui)
šiek tiek čili pipirų (padažui)
šiek tiek žalumynų (padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažaną supjaustome maždaug 1 cm griežinėliais, pabarstom druska, paliekam 10-15 min.
Tada nušluostome ir kepame keptuvėje - galima ir sausai, visai be aliejaus. Atvėsiname.
Avinžirnius geriausiai užmerkti iš vakaro, tada išvirti.
Salotoms pomidorą pjaustome nedideliais gabalėliais, papriką - šiaudeliais, alyvuoges - pusiau.
Viską sumaišome dubenyje.
Padažui skirtus produktus sumaišome ir užpilame ant salotų.

Skanaus

Rytietiškos baklažanų, avinžirnių ir alyvuogių salotos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Baklažaną supjaustome maždaug 1 cm griežinėliais, pabarstom druska, paliekam 10-15 min.
Tada nušluostome ir kepame keptuvėje - galima ir sausai, visai be aliejaus. Atvėsiname.
Avinžirnius geriausiai užmerkti iš vakaro, tada išvirti.
Salotoms pomidorą pjaustome nedideliais gabalėliais, papriką - šiaudeliais, alyvuoges - pusiau.
Viską sumaišome dubenyje.
Padažui skirtus produktus sumaišome ir užpilame ant salotų.

Skanaus

Receptą atsiuntė Vita

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...