Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žuvies maltinukas
AUTORIUS:
Tatjana
INGREDIENTAI:
1 česnakų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek alyvuogių aliejaus
2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
1 valgomasis šaukštas majonezo
šiek tiek juodųjų alyvuogių
50 gramų pieno
1 vienetas žuvies
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasirinktos žuvies mėsą atskiriame nuo kaulų ir odos. Sumalame.
Keptuvėje, kurioje įkaitintas alyvuogių aliejus, apkepame smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką.
Apkeptus svogūnus dedame į žuvies faršą, įmušame kiaušinį ir dedame džiūvėsėlius. Viską gerai išmaišome. Formuojame maltinukus ir dedame į įkaitintą keptuvę, kurioje įpiltas alyvuogių aliejus. Maltinukus vartome kepant. Baigiant kepti sutarkuojame fermentinį sūrį, įdedame majonezą ir viską išmaišome. Gautą masę dedame ant maltinukų, uždengiam dangčiu ir apkepam apie 2-4 min. Tada ant viršaus dedame griežinielį pomidoro ir alyvuoges.
Skanaus

Žuvies maltinukas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pasirinktos žuvies mėsą atskiriame nuo kaulų ir odos. Sumalame.
Keptuvėje, kurioje įkaitintas alyvuogių aliejus, apkepame smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką.
Apkeptus svogūnus dedame į žuvies faršą, įmušame kiaušinį ir dedame džiūvėsėlius. Viską gerai išmaišome. Formuojame maltinukus ir dedame į įkaitintą keptuvę, kurioje įpiltas alyvuogių aliejus. Maltinukus vartome kepant. Baigiant kepti sutarkuojame fermentinį sūrį, įdedame majonezą ir viską išmaišome. Gautą masę dedame ant maltinukų, uždengiam dangčiu ir apkepam apie 2-4 min. Tada ant viršaus dedame griežinielį pomidoro ir alyvuoges.
Skanaus

Receptą atsiuntė Tatjana

Komentarai


Daugiau receptų