Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ant grotelių keptas kepsnys
AUTORIUS:
Aurėja
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas imbierų (šaknis, smulkiai sutarkuota, marinatui)
1 valgomasis šaukštas medaus (marinatui)
1 kilogramas kiaulienos (sprandinė, kumpis ar mentė)
200 mililitrų raudonojo vyno (sausas, marinatui)
2 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
1 valgomasis šaukštas žalumynų (bazilikas, mairūnas, čiobrelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, užberkite žoleles ir gerai išmaišykite.

Iš nurodytų produktų paruoškite marinatą ir užpilkite ant mėsos, išmaišykite ir uždengtame inde laikykite šaldytuve keletą valandų arba visą dieną.

Kepkite ant grotelių, virš žarijų 20-25 min.

Ant grotelių keptas kepsnys

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Imbieras, šaknis, smulkiai sutarkuota, marinatui, 1 valgomasis šaukštas
  • Medus, marinatui, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiauliena, sprandinė, kumpis ar mentė, 1 kilogramas
  • Raudonas vynas, sausas, marinatui, 200 mililitrų
  • Sojos padažas, marinatui, 2 valgomieji šaukštai
  • Žalumynai, bazilikas, mairūnas, čiobrelis, 1 valgomasis šaukštas

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, užberkite žoleles ir gerai išmaišykite.

Iš nurodytų produktų paruoškite marinatą ir užpilkite ant mėsos, išmaišykite ir uždengtame inde laikykite šaldytuve keletą valandų arba visą dieną.

Kepkite ant grotelių, virš žarijų 20-25 min.

Receptą atsiuntė Aurėja

Komentarai


Daugiau receptų