Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, užberkite žoleles ir gerai išmaišykite.
Iš nurodytų produktų paruoškite marinatą ir užpilkite ant mėsos, išmaišykite ir uždengtame inde laikykite šaldytuve keletą valandų arba visą dieną.
Kepkite ant grotelių, virš žarijų 20-25 min.

Ant grotelių keptas kepsnys
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | imbierų (šaknis, smulkiai sutarkuota, marinatui) |
1 valgomasis šaukštas | medaus (marinatui) |
1 kilogramas | kiaulienos (sprandinė, kumpis ar mentė) |
200 mililitrų | raudonojo vyno (sausas, marinatui) |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažo (marinatui) |
1 valgomasis šaukštas | žalumynų (bazilikas, mairūnas, čiobrelis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant grotelių keptas kepsnys
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Imbieras, šaknis, smulkiai sutarkuota, marinatui, 1 valgomasis šaukštas
- Medus, marinatui, 1 valgomasis šaukštas
- Kiauliena, sprandinė, kumpis ar mentė, 1 kilogramas
- Raudonas vynas, sausas, marinatui, 200 mililitrų
- Sojos padažas, marinatui, 2 valgomieji šaukštai
- Žalumynai, bazilikas, mairūnas, čiobrelis, 1 valgomasis šaukštas
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, užberkite žoleles ir gerai išmaišykite.
Iš nurodytų produktų paruoškite marinatą ir užpilkite ant mėsos, išmaišykite ir uždengtame inde laikykite šaldytuve keletą valandų arba visą dieną.
Kepkite ant grotelių, virš žarijų 20-25 min.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai