Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ant grotelių keptas lynas
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1200 gramų lynų
30 gramų aliejaus
2 valgomieji šaukštai žuvies prieskonių
1 sauja žalumynų ( salierai, krapai, petražolės, laiškiniai česnakai)
1 žiupsnelis pipirai (kvapnieji)
1 valgomasis šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvį išdarinėkite, nutrinkite paviršių rupia druska ir nuplaukite.
2.
Vidų ir išorę patepkite aliejumi, apibarstykite druska. Žuvį įtrinkite prieskoniais ir prikimškite susmulkintomis žolelėmis.
3.
Palaikykite bent valandą. Padėkite .ant aliejumi išteptų grotelių ir kepkite ant medžio žarijų.


Skanaus

Ant grotelių keptas lynas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Žuvį išdarinėkite, nutrinkite paviršių rupia druska ir nuplaukite.

  2. Vidų ir išorę patepkite aliejumi, apibarstykite druska. Žuvį įtrinkite prieskoniais ir prikimškite susmulkintomis žolelėmis.

  3. Palaikykite bent valandą. Padėkite .ant aliejumi išteptų grotelių ir kepkite ant medžio žarijų.


    Skanaus

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai


Daugiau receptų