Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ant grotelių keptas starkis
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2.5 kilogramo starkių
2 valgomieji šaukštai prieskonių (žuvies kepsniai)
1 sauja žalumynų ((krapai, petražolės, salierai))
1 vienetas svogūnų
1 vienetas česnakų
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 valgomieji šaukštai majonezo
1 valgomasis šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Žuvį nuskusti, išdarinėti, išplauti.
Prieskonius sumaišyti su smulkintomis žolelėmis, svogūnais, česnaku, druska ir ištrinti žuvį.
2.
Palaikyti vėsiai bent 4 val.
Aptepti aliejaus - majonezo mišiniu ir kepti orkaitėje ar lauke ant grotelių apie pusantros valandos.

Ant grotelių keptas starkis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Žuvį nuskusti, išdarinėti, išplauti.
    Prieskonius sumaišyti su smulkintomis žolelėmis, svogūnais, česnaku, druska ir ištrinti žuvį.

  2. Palaikyti vėsiai bent 4 val.
    Aptepti aliejaus - majonezo mišiniu ir kepti orkaitėje ar lauke ant grotelių apie pusantros valandos.

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai


Daugiau receptų