Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ant grotelių kepti upėtakiai
AUTORIUS:
Eglė
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
4 česnakų
2 vienetai upėtakių
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (žuviai)
šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
šiek tiek rozmarino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Išvalytus upėtakius gerai nuplaukite ir šonuose 3 kartus įstrižai įpjaukite.
Dubenėlyje sumaišykite išspaustą česnaką, žuvies prieskonius, druską, SANTAN MARIA rozmariną, pipirus, aliejų bei citrinų sultis ir gautu mišiniu įtrinkite žuvis.
Taip įtrintas žuvis palikti maždaug 30 min., kad išsimarinuotų.
Išmarinuotas žuvis kepkite grilyje virš įkaitusių žarijų, kol mėsa gerai iškeps.
Patiekite šiltas su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Ant grotelių kepti upėtakiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išvalytus upėtakius gerai nuplaukite ir šonuose 3 kartus įstrižai įpjaukite.
Dubenėlyje sumaišykite išspaustą česnaką, žuvies prieskonius, druską, SANTAN MARIA rozmariną, pipirus, aliejų bei citrinų sultis ir gautu mišiniu įtrinkite žuvis.
Taip įtrintas žuvis palikti maždaug 30 min., kad išsimarinuotų.
Išmarinuotas žuvis kepkite grilyje virš įkaitusių žarijų, kol mėsa gerai iškeps.
Patiekite šiltas su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė

Komentarai


Daugiau receptų