Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Antaninių obuolių sūris
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 kilogramai obuolių
1 kilogramas cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Kuo smulkiau suraikytus obuolius užpilti cukrumi ir palaikyti pora val. Tada kuo sausiau nusunkti susidariusias sultis ir jas virti ant kaitrios ugnies apie valandą laiko, kol pasidaro klampus (pukšintis) sirupas. . Tada sukrėsti į sirupą obuolius ir kaitinti apie 20 min., kol išgaruos skystis. Galima pagardinti cinamonu ir riešutų. Tada išmaišyti, suslėgti ir po poros parų pakabinti džiovinimui.

Antaninių obuolių sūris

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kuo smulkiau suraikytus obuolius užpilti cukrumi ir palaikyti pora val. Tada kuo sausiau nusunkti susidariusias sultis ir jas virti ant kaitrios ugnies apie valandą laiko, kol pasidaro klampus (pukšintis) sirupas. . Tada sukrėsti į sirupą obuolius ir kaitinti apie 20 min., kol išgaruos skystis. Galima pagardinti cinamonu ir riešutų. Tada išmaišyti, suslėgti ir po poros parų pakabinti džiovinimui.

Receptą atsiuntė Audronė

Komentarai


Daugiau receptų