Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Antiena marinuota obuolių sultyse
AUTORIUS:
Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų (lapai)
1 kilogramas antienos
0.5 litro obuolių sulčių
šiek tiek prieskonių
šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Antieną įmerkti į obuolių sultis (kad apsemtų), berti pipirų, lauro lapų, česnakų ir palaikyti apie parą. Ištraukus dar pagardinti mėgstamais prieskoniais, sezamų sėklomis ir kepti orkaitėje, kol gražiai apskrus. Keptą antieną atvėsinti. Skanaus!
Patarimas, marinatas tinka bet kokiai mėsytei marinuoti, tinka ir šašlykams, tačiau paukštienai tinka labiausiai.

Antiena marinuota obuolių sultyse

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Antieną įmerkti į obuolių sultis (kad apsemtų), berti pipirų, lauro lapų, česnakų ir palaikyti apie parą. Ištraukus dar pagardinti mėgstamais prieskoniais, sezamų sėklomis ir kepti orkaitėje, kol gražiai apskrus. Keptą antieną atvėsinti. Skanaus!
Patarimas, marinatas tinka bet kokiai mėsytei marinuoti, tinka ir šašlykams, tačiau paukštienai tinka labiausiai.

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai (3)


  • Gurmanas 2017-10-14 16:51

    Tikrai Karališkas maistas .... Like ! :))) su bulvių koše super .


  • indre 2015-12-27 21:41

    o druskos nereikia?


  • [email protected] 2013-12-20 14:56

    :) :) :) :) gaudyk


Daugiau receptų