Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Antiena su aviečių padažu
AUTORIUS:
kulinarux
INGREDIENTAI:
100 gramų aviečių
2 vienetai česnakų
4 vienetai obuolių
200 gramų porų
2 vienetai antienos (krūtinėlė)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
100 mililitrų putojančio vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Anties krūtinėlėse padaryti kelias įpjovas ir apkepinti iš abiejų pusių. Pasūdyti, apibarstyti pipirais.
Supjaustyti porus žiedeliais ir apkepinti svieste kartu su supjaustytais česnakais, obuolių kubeliais, pasūdyti.
Į keptuvę, kurioje kepė antis, sudėti avietes, supilti šampaną arba kitą desertinį vyną ir patroškinti 2 min. Pasūdyti.
Mėsą supjaustyti gabaliukais ir aplieti avietiniu padažu. Patiekti su daržovių-obuolių troškiniu ir ryžiais.

Antiena su aviečių padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Anties krūtinėlėse padaryti kelias įpjovas ir apkepinti iš abiejų pusių. Pasūdyti, apibarstyti pipirais.
Supjaustyti porus žiedeliais ir apkepinti svieste kartu su supjaustytais česnakais, obuolių kubeliais, pasūdyti.
Į keptuvę, kurioje kepė antis, sudėti avietes, supilti šampaną arba kitą desertinį vyną ir patroškinti 2 min. Pasūdyti.
Mėsą supjaustyti gabaliukais ir aplieti avietiniu padažu. Patiekti su daržovių-obuolių troškiniu ir ryžiais.

Receptą atsiuntė kulinarux

Komentarai


Daugiau receptų