Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Apelsinai marokietiškai
AUTORIUS:
Renata
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
80 gramų alyvuogių
5 vienetai apelsinų
1 valgomasis šaukštas medaus
šiek tiek petražolių
1 vienetas svogūnų (raudonieji)
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Apelsinus nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
Svogūną supjaustyti žiedais ir sumaišyti su apelsinais ir alyvuogėmis.
Salotų viršų apibarstyti kapotomis petražolėmis.
Medų, citrinos sultis ir žiupsnelį druskos gerai sumaišyti su alyvuogių aliejumi.
Gautu padažu aplieti salotas.
Salotas palaikyti šaldytuve 1 val.

Apelsinai marokietiškai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Apelsinus nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
Svogūną supjaustyti žiedais ir sumaišyti su apelsinais ir alyvuogėmis.
Salotų viršų apibarstyti kapotomis petražolėmis.
Medų, citrinos sultis ir žiupsnelį druskos gerai sumaišyti su alyvuogių aliejumi.
Gautu padažu aplieti salotas.
Salotas palaikyti šaldytuve 1 val.

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai


Daugiau receptų