Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Apelsininis keksas
AUTORIUS:
Vita
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
175 margarino
175 miltai
175 cukraus (rudas)
1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
3 kiaušinių
3 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
Glajui:
250 cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Į dubenį persijojame miltus, kepimo miltelius, beriame cukrų, dedame minkštą sviestą, įmušame kiaušinius,sudedame apelsino žievelę.Viską išsukame mediniu šaukštu iki vientisos masės. Supilame tešlą į aliejumi išteptą formą ir kepame 180° temp. 30 min Atvėsiname Glajus Į sultis beriame žievelę ir po truputį cukraus pudrą. Maišome mediniu šaukštu, kol gausime vienalytę masę .Glajus neturi būti labai tirštas. Dedame pyragą į lėkštę užpilame glajų.

Apelsininis keksas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai: Glajui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į dubenį persijojame miltus, kepimo miltelius, beriame cukrų, dedame minkštą sviestą, įmušame kiaušinius,sudedame apelsino žievelę.Viską išsukame mediniu šaukštu iki vientisos masės. Supilame tešlą į aliejumi išteptą formą ir kepame 180° temp. 30 min Atvėsiname Glajus Į sultis beriame žievelę ir po truputį cukraus pudrą. Maišome mediniu šaukštu, kol gausime vienalytę masę .Glajus neturi būti labai tirštas. Dedame pyragą į lėkštę užpilame glajų.

Receptą atsiuntė Vita

Komentarai


Daugiau receptų