Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Apelsininis upėtakis
AUTORIUS:
Aiva
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų
2 valgomieji šaukštai garstyčių
20 gramų sezamo sėklų
500 gramų upėtakių
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
2 valgomieji šaukštai džemo (apelsinų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošti marinatą:
išspausti apelsino sultis, supilti į jas sojos padažą, garstyčias, apelsinų džemą ir maltos kalendros. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Upėtakį supjaustyti gabaliukais, sudėti į kepimo indą ir užpilti marinatu.
Palaikyti žuvį marinate 30 min. Tada apibarstyti sezamu ir kepti orkaitėje apie 20 min.

Apelsininis upėtakis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Paruošti marinatą:
išspausti apelsino sultis, supilti į jas sojos padažą, garstyčias, apelsinų džemą ir maltos kalendros. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Upėtakį supjaustyti gabaliukais, sudėti į kepimo indą ir užpilti marinatu.
Palaikyti žuvį marinate 30 min. Tada apibarstyti sezamu ir kepti orkaitėje apie 20 min.

Receptą atsiuntė Aiva

Komentarai (3)


  • Aleksandra 2015-12-21 12:47

    Super


  • Havel 2011-04-10 18:07

    Puikus ir labai skanus patiekalas. :parselis:


  • Rasa 2011-03-10 16:13

    Sunku komentuoti kol neparagauji :-p :-) :-D :super:


Daugiau receptų