Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Apelsinų ir morkų uogienė
AUTORIUS:
Inesa
INGREDIENTAI:
1 kilogramas apelsinų
1 vienetas citrinų
1 kilogramas cukraus
3 vienetai morkų
1 arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Citrusinius vaisius gerai nušveisti šepetėliu po karštu tekančiu vandeniu. Nusausinti ir supjaustyti ketvirčiais, o tada įstrižai plonais griežinėliais. Po to išimti sėklytes. Morkas sutarkuoti smulkia tarka.

Vaisius ir morkas sudeti į puodą ir įpilti vandens. Puodą pastayti ant ugnies ir nuolat maišant supilti cukrų. Ant silpnos ugnies pavirti 40 minučių. Tada nukelti, įberti citrinos rūgšties ir gerai išmaišyti. Sudėti į paruoštus stiklainius ir užsukti.

Apelsinų ir morkų uogienė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Citrusinius vaisius gerai nušveisti šepetėliu po karštu tekančiu vandeniu. Nusausinti ir supjaustyti ketvirčiais, o tada įstrižai plonais griežinėliais. Po to išimti sėklytes. Morkas sutarkuoti smulkia tarka.

Vaisius ir morkas sudeti į puodą ir įpilti vandens. Puodą pastayti ant ugnies ir nuolat maišant supilti cukrų. Ant silpnos ugnies pavirti 40 minučių. Tada nukelti, įberti citrinos rūgšties ir gerai išmaišyti. Sudėti į paruoštus stiklainius ir užsukti.

Receptą atsiuntė Inesa

Komentarai (1)


  • Kuilis 2011-01-29 20:23

    Kazkaip Neskaniai. Viska Ismeciau. :-? :-? :-x


Daugiau receptų