Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Apelsinų likeris
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 1200
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1200
250 mililitrų baltojo vyno
250 mililitrų vandens
450 gramų cukraus
1 kilogramas apelsinų
700 mililitrų degtinės
1 žiupsnelis maltos kalendros
1 pundelis mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į puodą supilti vandenį, cukrų, vyną ir virti, kol sutirštės sirupas.
Nulupti vieną apelsiną, žieveles supjaustyti juostelėmis.
2.
Likusių apelsinų žieveles nutarkuoti.
Išspausti apelsinų sultis, suberti žieveles, kalendrą, supilti degtinę.
Išmaišyti ir palikti stovėti mažiausiai 4 valandas.
3.
Nukošti ir išpilstyti į du butelius po 700 ml.
Įdėti po mėtų šakelę ir užkimšti.
Skanaus!

Apelsinų likeris

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1200
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į puodą supilti vandenį, cukrų, vyną ir virti, kol sutirštės sirupas.
    Nulupti vieną apelsiną, žieveles supjaustyti juostelėmis.

  2. Likusių apelsinų žieveles nutarkuoti.
    Išspausti apelsinų sultis, suberti žieveles, kalendrą, supilti degtinę.
    Išmaišyti ir palikti stovėti mažiausiai 4 valandas.

  3. Nukošti ir išpilstyti į du butelius po 700 ml.
    Įdėti po mėtų šakelę ir užkimšti.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų