Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Apelsinų salotos su morkomis
AUTORIUS:
Aiva
INGREDIENTAI:
2 vienetai apelsinų
1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
2 vienetai morkų
2 vienetai persikų (konservuoti)
2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
70 mililitrų apelsinų sulčių
1 vienetas žaliųjų citrinų
šiek tiek raudonųjų pipirų (malti)
150 gramų sūris (oranžinės spalvos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas sutarkuoti su stambia tarka ir sumaišyti su cukraus pudra.
Apelsinus padalinti skiltelėmis, išimti kauliukus ir kiekvieną skiltelę supjaustyti į 3 dalis.
Persikus supjaustyti plonais griežinėliais.
Sūrį supjaustyti kubeliais.
Salotų padažas: sumaišyti apelsinų sultis, laimo sultis su alyvuogių aliejumi ir maltais raudonaisiais pipirais.
Morkas sudėti į indo dugną, ant viršaus sudėti persikus, apelsinus ir sūrį.
Tada aplieti padažu ir apiberti sezamu.

Apelsinų salotos su morkomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Morkas sutarkuoti su stambia tarka ir sumaišyti su cukraus pudra.
Apelsinus padalinti skiltelėmis, išimti kauliukus ir kiekvieną skiltelę supjaustyti į 3 dalis.
Persikus supjaustyti plonais griežinėliais.
Sūrį supjaustyti kubeliais.
Salotų padažas: sumaišyti apelsinų sultis, laimo sultis su alyvuogių aliejumi ir maltais raudonaisiais pipirais.
Morkas sudėti į indo dugną, ant viršaus sudėti persikus, apelsinus ir sūrį.
Tada aplieti padažu ir apiberti sezamu.

Receptą atsiuntė Aiva

Komentarai (2)


  • rutixxx 2011-03-02 23:34

    nuostabios salotos, gaminau jas laukdama svečiu, visiems labai patiko :ok: :taip: ačiu Aivai už receptuką.


  • odeta 2011-02-16 20:36

    neabejoju, kad skanu. Panašias kažkada darydavau, tik daug paprasčiau - morkos, apelsinai, cukrus, aliejus ir valgom :))) budavo labai skanu. Reiks pamėginti jūsų variantą ;-)


Daugiau receptų