Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Apelsinų šerbetas
AUTORIUS:
Daiva
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
3 valgomieji šaukštai cukraus
100 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš nurodytų ingredientų kiekių gausis 1 porcija.
Apelsiną gerai nuplauname ir nuskutame žievelę.
Supilame į puodą vandenį, sudedame cukrų, apelsino žievelę, užverdame ir paverdame dar apie 5 min.
Apelsino minkštimą gražiai išlupame iš odelių, susmulkiname, dedame į puodą ir pavirę keletą min. nukeliame nuo ugnies.
Pridedame citrinos sulčių, išmaišome ir atvėsiname.
Patiekiame šaltą.
Skanaus.

Apelsinų šerbetas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš nurodytų ingredientų kiekių gausis 1 porcija.
Apelsiną gerai nuplauname ir nuskutame žievelę.
Supilame į puodą vandenį, sudedame cukrų, apelsino žievelę, užverdame ir paverdame dar apie 5 min.
Apelsino minkštimą gražiai išlupame iš odelių, susmulkiname, dedame į puodą ir pavirę keletą min. nukeliame nuo ugnies.
Pridedame citrinos sulčių, išmaišome ir atvėsiname.
Patiekiame šaltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Daiva

Komentarai


Daugiau receptų