Marinatui sumaišome sojos padažą, apelsinų sultis bei smulkintą česnaką ir pavirti.
Kai šiek tiek atvėsta, supilame aliejų ir paliekame upėtakį marinate apie 15 minučių.
Marinatas neapsemia žuvies, tad po 7 minučių reikia apversti pusę.
Išėmus iš marinato, šiek tiek žuvį pasūdome ir pabarstome pipirų.
Dedame kepti į orkaitę ant grotelių apie 15 minučių ir baigiant kepti apšlakstome marinatu.
Kūčių stalui siūlyčiau kepti mažesniais gabaliukais pjaustytą upėtakį.
Skanaus

Apelsinų skonio upėtakis Kūčioms
INGREDIENTAI:
1 | česnakų |
šiek tiek | juodųjų pipirų |
4 vienetai | upėtakių (gabaliukai be odos) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
4 valgomieji šaukštai | apelsinų sulčių (šviežios) |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažo |
šiek tiek | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apelsinų skonio upėtakis Kūčioms
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai
- Upėtakis, gabaliukai be odos, 4 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Apelsinų sultys, šviežios, 4 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Marinatui sumaišome sojos padažą, apelsinų sultis bei smulkintą česnaką ir pavirti.
Kai šiek tiek atvėsta, supilame aliejų ir paliekame upėtakį marinate apie 15 minučių.
Marinatas neapsemia žuvies, tad po 7 minučių reikia apversti pusę.
Išėmus iš marinato, šiek tiek žuvį pasūdome ir pabarstome pipirų.
Dedame kepti į orkaitę ant grotelių apie 15 minučių ir baigiant kepti apšlakstome marinatu.
Kūčių stalui siūlyčiau kepti mažesniais gabaliukais pjaustytą upėtakį.
Skanaus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (5)
Super skanu, mes darem jau 2 kartus :)
Atrodo graziai,man patinka vaisiu skonis patiekaluose kaip zuvies tiek ir mesos tik su saiku :-D
Gal kas bandet daryt sita patiekala jau ??? Kaip skonis ir vaizdas jo ? Idomu nes galvoju jy panaudoti praktiniam darbui
nuotraukoje atrodo skaniai,reikes isbandyti :-D :super:
Stilinga nuotrauka. ;) :super: