Apelsinus labai gerai nuplauti, galima net nuplikyti karštu vandeniu.
Supjaustyti ketvirčiais ir nulupti žieveles. Į puodą supilti cukrų, dėti žieveles, gvazdikėlius, užpilti vandeniu, kad apsemtų ir virti 30 min, kol žievelės suminkštės.
Išvirtas žieveles atvėsinti ir supjaustyti juostelėmis.
Karšto vandens vonelėje ištirpinti šokoladą, įberti cinamoną ir išmaišyti. Žievelių juosteles pasmeigti šakute ir apvolioti šokolade. Dėti ant kepimo popieriaus, kad sustingtų....skanu,aromatinga....ir įdomu...

Apelsinų žievelės šokolade
INGREDIENTAI:
2 vienetai | apelsinų (žievelės) |
šiek tiek | cinamono |
110 gramų | cukraus |
šiek tiek | gvazdikėlių |
100 gramų | juodojo šokolado |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apelsinų žievelės šokolade
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, žievelės, 2 vienetai
- Cinamonas
- Cukrus, 110 gramų
- Gvazdikėliai
- Šokoladas, juodasis, 100 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Apelsinus labai gerai nuplauti, galima net nuplikyti karštu vandeniu.
Supjaustyti ketvirčiais ir nulupti žieveles. Į puodą supilti cukrų, dėti žieveles, gvazdikėlius, užpilti vandeniu, kad apsemtų ir virti 30 min, kol žievelės suminkštės.
Išvirtas žieveles atvėsinti ir supjaustyti juostelėmis.
Karšto vandens vonelėje ištirpinti šokoladą, įberti cinamoną ir išmaišyti. Žievelių juosteles pasmeigti šakute ir apvolioti šokolade. Dėti ant kepimo popieriaus, kad sustingtų....skanu,aromatinga....ir įdomu...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai