Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Apelsinų žievelės šokolade
AUTORIUS:
Jolanta
INGREDIENTAI:
2 vienetai apelsinų (žievelės)
šiek tiek cinamono
110 gramų cukraus
šiek tiek gvazdikėlių
100 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apelsinus labai gerai nuplauti, galima net nuplikyti karštu vandeniu.
Supjaustyti ketvirčiais ir nulupti žieveles. Į puodą supilti cukrų, dėti žieveles, gvazdikėlius, užpilti vandeniu, kad apsemtų ir virti 30 min, kol žievelės suminkštės.
Išvirtas žieveles atvėsinti ir supjaustyti juostelėmis.
Karšto vandens vonelėje ištirpinti šokoladą, įberti cinamoną ir išmaišyti. Žievelių juosteles pasmeigti šakute ir apvolioti šokolade. Dėti ant kepimo popieriaus, kad sustingtų....skanu,aromatinga....ir įdomu...

Apelsinų žievelės šokolade

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Apelsinus labai gerai nuplauti, galima net nuplikyti karštu vandeniu.
Supjaustyti ketvirčiais ir nulupti žieveles. Į puodą supilti cukrų, dėti žieveles, gvazdikėlius, užpilti vandeniu, kad apsemtų ir virti 30 min, kol žievelės suminkštės.
Išvirtas žieveles atvėsinti ir supjaustyti juostelėmis.
Karšto vandens vonelėje ištirpinti šokoladą, įberti cinamoną ir išmaišyti. Žievelių juosteles pasmeigti šakute ir apvolioti šokolade. Dėti ant kepimo popieriaus, kad sustingtų....skanu,aromatinga....ir įdomu...

Receptą atsiuntė Jolanta
Gairės: Išvirti, Desertai

Komentarai


Daugiau receptų