Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Apelsinų žievelių saldainiai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų apelsinų (žievelės)
500 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apelsinų žievelės mirkomos šaltame vandenyje 2 paras, nuolat keičiant vandenį. Išmirkytos žievelės verdamos, kol suminkštėja, nusunkiamos ir sumalamos. Žievelių masė sumaišoma su cukrumi ir verdama, kol sutirštėja. Išvirusi masė atšaldoma, iš jos formuojamos apvalios bulvelės ir pavoliojamos cukruje.

Apelsinų žievelių saldainiai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Apelsinų žievelės mirkomos šaltame vandenyje 2 paras, nuolat keičiant vandenį. Išmirkytos žievelės verdamos, kol suminkštėja, nusunkiamos ir sumalamos. Žievelių masė sumaišoma su cukrumi ir verdama, kol sutirštėja. Išvirusi masė atšaldoma, iš jos formuojamos apvalios bulvelės ir pavoliojamos cukruje.

Komentarai (4)


  • la 2014-06-17 21:31

    pati ar pats tu feeee


  • (anonimmas) 2011-06-22 16:51

    bandziau, is isvaizdos isejo neblogai, bet paragavus visus supykino, labai neskanu.... ir isvis kam det tokius receptus?! :bloga: %-) :-(


  • (...) 2011-06-22 16:48

    feeeeeee :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:


  • karolina 2009-08-02 19:51

    labai skanus dalykelis :mmm: , bet vistiek ilgai trunka pagaminti, net ir noras praeina :-s


Daugiau receptų